NK Split
Rss
Vidi detaljnu tablicu
Vidi malu tablicu

Detaljno

TRIBINA ZAPAD-JUG

Tribina obuhvaća sektore A, B, C. Ulaz za gledatelje je ulaz 1, prilaz je s ulice Hrvatske mornarice. Osim ulaza 1, tribina ima i interventni ulaz 2 koji se koristi kao prilaz interventnom vozilu pomoći. Isti ulazi imaju mogućnost korištenja kao izlazi u nuždi.

Kapaciteti pojedinih sektora:
Sektor A    297
Sektor B    260
Sektor C    245

TRIBINA ZAPAD-SJEVER

Tribina obuhvaća sektore D, E, F. Ulaz za gledatelje je ulaz 3 koji se može koristiti i kao prilaz interventnom vozilu hitne pomoći ili vatrogasaca. Prilaz ulazu je s ulice Hrvatske mornarice. Isti ulaz ima mogućnost korištenja kao izlazi u nuždi.

Kapaciteti pojedinih sektora:
Sektor D    233
Sektor E    273
Sektor F    364

TRIBINA ISTOK

Tribina obuhvaća sektore G, H, I te tribinu prilagođenu potrebama osoba s invaliditetom. Ulaz za gledatelje je ulaz 4 koji se može koristiti i kao prilaz interventnom vozilu hitne pomoći ili vatrogasaca. Također, ulaz 4 je označen i kao ulaz za osobe s invaliditetom. Prilaz ulazu 4 je s parkinga uz stadion, prema TC Joker. Isti ulaz ima mogućnost korištenja kao izlazi u nuždi.

Kapaciteti pojedinih sektora:
Sektor G    360
Sektor H    384
Sektor I    384


TRIBINA JUG-ISTOK I TRIBINA JUG-ZAPAD

Tribine obuhvaćaju sektore J i K. Ulaz za gledatelje je ulaz 5. Tribine su predviđene za prihvat gostujućih navijača i to samo sektor J ili oba sektora, ovisno o posjećenosti. Sektori imaju mogućnost međusobnog, kao i odvajanja prema ostalim tribinama. Između sektora J i K nalazi se interventni ulaz 6, koji se u pravilu koristi kao ulaz za vatrogasno vozilo, ali može služiti i kao prilaz vozilu hitne pomoći. Kod organiziranog posjeta gostujućih navijača, ulaz 6 se u dogovoru s policijskim službenicima koristi i kao prihvat autobusa s gostujućim navijačima. Nakon iskrcaja, autobus se parkira na osigurani parking, a po završetku utakmice na ulazu 6 se vrši ukrcaj gostujućih navijača u autobus.
Isti ulazi imaju mogućnost korištenja kao izlazi u nuždi.

Kapaciteti pojedinih sektora:
Sektor J    496
Sektor K    747


TRIBINA VIP

Tribina se nalazi u centralnom dijelu zapadnog dijela gledališta, između tribina zapad-jug i zapad-sjever. Tribini VIP se prilazi kroz zgradu s ulice Hrvatske mornarice. Kapacitet tribine je 32 VIP mjesta.
Osim spomenute, tribina ima funkciju smještaja središnje kamere, razglasa i kontrolne prostorije s centralnim sklopom video-nadzora.

Tablica 1. HNL

     
Poz. Klub Ut. Bod.
4. Osijek 17 33
5. Istra 1961 17 18
6. Slaven Belupo 17 18
7. Inter Zaprešić 17 18
8. Lokomotiva 17 14
9. Cibalia 17 8
10. Split 17 7

Prethodna utakmica
Split - Hajduk :
Kup, 30.11.2016 19:00

Izrada: NETMedia

Dizajn: Stjepko Rošin

Skladgradnja
Škare trade d.o.o.Pleso prijevozUniqaJako-sportHotel KonzulDalmacijanewsCaparolgaz
Vox Branko d.o.o.Radio DalmacijaIndustroopremaCondorBrodometalurgijaST LINKCetina