NK Split
Rss
Vidi detaljnu tablicu
Vidi malu tablicu

Detaljno

TRIBINA ZAPAD-JUG

Tribina obuhvaća sektore A, B, C. Ulaz za gledatelje je ulaz 1, prilaz je s ulice Hrvatske mornarice. Osim ulaza 1, tribina ima i interventni ulaz 2 koji se koristi kao prilaz interventnom vozilu pomoći. Isti ulazi imaju mogućnost korištenja kao izlazi u nuždi.

Kapaciteti pojedinih sektora:
Sektor A    297
Sektor B    260
Sektor C    245

TRIBINA ZAPAD-SJEVER

Tribina obuhvaća sektore D, E, F. Ulaz za gledatelje je ulaz 3 koji se može koristiti i kao prilaz interventnom vozilu hitne pomoći ili vatrogasaca. Prilaz ulazu je s ulice Hrvatske mornarice. Isti ulaz ima mogućnost korištenja kao izlazi u nuždi.

Kapaciteti pojedinih sektora:
Sektor D    233
Sektor E    273
Sektor F    364

TRIBINA ISTOK

Tribina obuhvaća sektore G, H, I te tribinu prilagođenu potrebama osoba s invaliditetom. Ulaz za gledatelje je ulaz 4 koji se može koristiti i kao prilaz interventnom vozilu hitne pomoći ili vatrogasaca. Također, ulaz 4 je označen i kao ulaz za osobe s invaliditetom. Prilaz ulazu 4 je s parkinga uz stadion, prema TC Joker. Isti ulaz ima mogućnost korištenja kao izlazi u nuždi.

Kapaciteti pojedinih sektora:
Sektor G    360
Sektor H    384
Sektor I    384


TRIBINA JUG-ISTOK I TRIBINA JUG-ZAPAD

Tribine obuhvaćaju sektore J i K. Ulaz za gledatelje je ulaz 5. Tribine su predviđene za prihvat gostujućih navijača i to samo sektor J ili oba sektora, ovisno o posjećenosti. Sektori imaju mogućnost međusobnog, kao i odvajanja prema ostalim tribinama. Između sektora J i K nalazi se interventni ulaz 6, koji se u pravilu koristi kao ulaz za vatrogasno vozilo, ali može služiti i kao prilaz vozilu hitne pomoći. Kod organiziranog posjeta gostujućih navijača, ulaz 6 se u dogovoru s policijskim službenicima koristi i kao prihvat autobusa s gostujućim navijačima. Nakon iskrcaja, autobus se parkira na osigurani parking, a po završetku utakmice na ulazu 6 se vrši ukrcaj gostujućih navijača u autobus.
Isti ulazi imaju mogućnost korištenja kao izlazi u nuždi.

Kapaciteti pojedinih sektora:
Sektor J    496
Sektor K    747


TRIBINA VIP

Tribina se nalazi u centralnom dijelu zapadnog dijela gledališta, između tribina zapad-jug i zapad-sjever. Tribini VIP se prilazi kroz zgradu s ulice Hrvatske mornarice. Kapacitet tribine je 32 VIP mjesta.
Osim spomenute, tribina ima funkciju smještaja središnje kamere, razglasa i kontrolne prostorije s centralnim sklopom video-nadzora.

Tablica 1. HNL

     
Poz. Klub Ut. Bod.
4. Hajduk 10 20
5. Istra 1961 10 10
6. Slaven Belupo 10 10
7. Lokomotiva 10 8
8. Inter Zaprešić 10 8
9. Split 10 4
10. Cibalia 10 4

Prethodna utakmica
Rijeka - Split 2:0
1.HNL, 25.9.2016 19:00

Split
Lokomotiva

Sljedeća
utakmica

Split
Lokomotiva
1.HNL, 1.10.2016 17:00

Izrada: NETMedia

Dizajn: Stjepko Rošin

Skladgradnja
Škare trade d.o.o.Pleso prijevozUniqaJako-sportHotel KonzulDalmacijanewsCaparolgaz
Vox Branko d.o.o.Radio DalmacijaIndustroopremaCondorBrodometalurgijaST LINKCetina